Dobrodošli na

Pozdravljeni!

Moje ime je Urška Katić. Sem žena, mama, učiteljica in pedagoginja. Poklic učiteljice sem si želela že v otroštvu. Oba starša sta bila učitelja, šola pa moja najljubša igra. Veselje do poučevanja me je spremljalo tudi v času odraščanja.

Zato sem se brez pomisleka vpisala na Pedagoško fakulteto v Mariboru. V času študija sem se profesionalno ukvarjala s športom in preko študentskega servisa dve leti poučevala Angleščino s športom v enem od mariborskih vrtcev.


Leta 2006 sem zaključila študij in pridobila naziv prof. pedagogike in angleščine.  Še isto leto sem se zaposlila na OŠ Lenart in pričela z opravljanjem svojega sanjskega poklica. Ker pa me je ljubezen odpeljala iz Maribora, sem svojo poklicno pot nadaljevala na OŠ Jurija Dalmatina Krško, kjer sem sedem let poučevala angleščino v prvi triadi, zadnjih pet let pa opravljala delo svetovalne delavke in učiteljice dodatne strokovne pomoči za premagovanje primanjkljajev.


V štirinajstih letih delovne dobe sem pridobila ogromno izkušenj tako na področju poučevanja angleščine v vseh razredih OŠ kot na področju svetovalnega dela. In ker si v življenju rada postavljam izzive, sem se odločila, da šolsko pisarno zamenjam za svojo učilnico in se podam v svet samostojnega podjetništva. Že sama odločitev za to, je v meni ponovno prebudila željo po lastnem izobraževanju.


Ker poznam potrebe današnjih otrok, sem pričela študirati na daljavo in pred kratkim zaključila izobraževanje iz govorne terapije, ki mi omogoča izvajanje pomoči tudi otrokom, ki obiskujejo logopeda. Po naravi sem odprta, zgovorna, družabna in vesela. Znam prisluhniti in rada pomagam. Delo z otroki me ohranja mlado in polni z energijo. V življenju se osredotočam na pozitivne stvari in optimistično gledam na svet.

Spletna stran uporablja piškotke, ki izboljšajo uporabniške izkušnjo.